Bestellen gereedschap

Voor de verkoop van de gereedschappen en de kledij werken we samen met een externe firma. Zij zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de verwerking van de betalingen en het leveren van de gereedschappen.

De gereedschapslijsten per klas zijn hier te downloaden.

Gereedschap en kledij zijn enkel te bestellen via de webwinkel die u kan bereiken via de knop hieronder.

In de webwinkel kan u per klas de gereedschappen aanduiden die u wenst aan te kopen. Deze wordt actief op het einde van het schooljaar.

De foto’s die worden weergegeven in de webwinkel zijn enkel ter illustratie en kunnen verschillen met de geleverde gereedschappen.

Naar de webwinkel kledij en materiaal STEM.

Tijdens de praktijklessen is een T-shirt en sweater met logo van de school verplicht.

Voor de kledij vragen we om bij benadering de maat op te geven. Uiteraard kan de kledij bij levering gepast worden en wordt deze omgewisseld voor de juiste maat.  Voor de werkbroeken kan u de tailleomtrek meten en bij benadering de juiste maat hieronder terugvinden.

Maat BE

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

Taillemaat

In cm

68-72

72-76

76-80

80-84

84-88

88-92

92-96

96-100

100-104

104-108

108-112

112-116

116-120

120-124

124-128

128-132

Afronden van de bestelling

Gelieve de klas en de naam van de leerling op te geven bij de bestelling in het afrekenvenster.

Na het afronden van uw bestelling zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen met alle betalingsgegevens. Omdat deze mail automatisch wordt verzonden, is het mogelijk dat deze in uw spam-box is terecht gekomen. Indien u niets ontvangen heeft, kan u een bericht sturen naar gereedschap@vti-leuven.be

Afrekenen

Het gereedschap en de kledij worden in onze school verkocht door een externe firma. Betalingen kunnen enkel gebeuren via overschrijving naar de Firma Kestens op rekeningnummer: BE84 3632 0173 2859- BIC: BBRUBEBB. Vermeld steeds bij de betaling het bestelnummer, de klas en de naam van de leerling, bv:  “bestelling 999-3ME-Naam & Voornaam”.

Gelieve er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren alvorens uw bestelling is verwerkt door de boekhouding van de externe firma.

Opgepast

Ga niet in op mails waarin gevraagd wordt om te klikken op een link om de status van uw betaling of levering te vinden. De school zal ook nooit sms-berichten sturen.

Onze school of de firma maakt geen gebruik van automatische betalingen, indien u toch een mail zou ontvangen met de vraag om een betaling uit te voeren op een ander rekeningnummer dan dit vermeld op deze pagina, heeft u waarschijnlijk te maken met een frauduleuze mail.

Levering

De leerlingen ontvangen een bericht via smartschool wanneer de bestelling kan afgehaald worden. Normaal gezien is dit tijdens een praktijkles.

Er is ook de mogelijkheid om het bestelde en betaalde gereedschap te komen afhalen op school op maandag 30 augustus & dinsdag 31 augustus tussen 14 uur en 18 uur.

Omwille van de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt te werken op afspraak. Via de knop hieronder kan u een afhaalmoment boeken.

Gelieve op het schooldomein een mondmasker te dragen, afstand te bewaren en regelmatig uw handen te ontsmetten (indien deze maatregelen zouden veranderen, zal u hiervan op de hoogte gesteld worden).

Opgelet:

  • tijdens de afhaalmomenten is er geen mogelijkheid om ter plaatse te betalen of niet betaalde bestellingen af te halen;
  • er is geen parkeergelegenheid voorzien op school.  

Nabestellingen

Tijdens het schooljaar kunnen nabestellingen blijven gebeuren via de webwinkel.

Informatie

Heeft u nog vragen, mag u deze altijd stellen via gereedschap@vti-leuven.be. Gelieve er wel rekening mee te houden dat tijdens de vakantie deze mail niet dagelijks wordt gelezen en er enkele dagen kunnen overgaan vooraleer u antwoord krijgt.