Oud-Leerlingen

Uit de oude doosBeste oud-leerling, heb je een eigen zaak en wil je die graag voorstellen? Wil je een persartikel delen of heb je een vacature? Mail dit dan naar receptie@vti-leuven.be, dan verspreiden wij dit via onze social media.

Op Facebook is er verder ook onze Oud-leerlingengroep. Deze is uitsluitend voorbehouden voor oud-leerlingen vanonze school . Via deze groep kun je verder contacten leggen met oud-klasgenoten, vacatures plaatsen en bekijken, op de hoogte blijven van activiteiten op school enz.

Basil Broodjesbar

Vanderheyden Jolien

Afgestudeerd in Banketaannemer - Traiteur, 2011

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006601639227

Basil broodjesbar is gelegen in het dorp Tildonk, vlakbij de lagere en middelbare school Sint- Angela, ook de industrie aan de vaart is vlakbij gelegen. Wij zijn opgestart op 7 april 2014 en met groot succes, de schrik op een niet geslaagde start veegde we al snel van tafel. Tot op vandaag zijn we nog steeds gepassioneerd bezig met de winkel en onze klanten, zodat wij iedereen tevreden kunnen houden.

Elk seizoen gaan we opzoek naar nieuwe suggesties om zo onze klanten af en toe nieuwe smaken en combinaties te doen ontdekken.

Daarbuiten kan je bij ons ook terecht voor verrassingsbroden voor communies, recepties enz..

Cage Electrics

Wim Kooij

Afgestudeerd in Elektrische Installatietechnieken, 2010

Algemene elektriciteitswerken
Zonnepanelen

De Blauwe Schuit

Kevin Mackel

Afgestudeerd in Hotel, 2001 (7RD 2001-2002)

http://www.deblauweschuit.be

Debecker keukens

Bart Debecker

Afgestudeerd in Mechanische Vormgevingstechnieken, 2000

Johan Debecker

Afgestudeerd in Houtbewerking, 1998

http://www.debeckerkeukens.be/

Wij zijn gespecialiseerd en actief in volgende activiteiten: keukens, deuren en ramen, binnendeuren en maatwerk.

“We leerden allebei de vak van onze pa. Samen met ons moeder startte hij 40 jaar geleden het bedrijf. Wij gaan daarin verder en investeerden daarom in de modernste machines van dit moment.”

Easy Systems

Taverniers David

Afgestudeerd in Industriële Wetenschappen, 1991

http://www.easy-systems.be/

Na mijn eerste werkervaringen ben ik in 2007 gestart met Easy Systems en in tussentijd is het uitgegroeid tot een bedrijf van een 35-tal medewerkers actief in de engineering, assemblage en installatie van constructies en interne transportsystemen.  Wij bouwen deze zowel voor de chocolade industrie (Leonidas, Trefin, ...) als voor de automobiel (Volvo, Audi, Bentley, ...) en al de andere sectoren zoals de voedingsindustrie, kunststofindustrie, kringwinkels en sociale werkplaatsen, .... en de laatste jaren meer en meer voor de logistiek en distributie (e-commerce).

Regelmatig zijn wij op naar nieuwe medewerkers en dit zowel industriële tekenaars als techniekers (mechanisch en elektrisch).

Edelhert

Christophe Dahlem

Afgestudeerd in 1995

http://edelhert.com/

Edelhert is specialist in het afwerken van uw woning op een ecologische, gezonde en duurzame manier. Ik, Christophe Dahlem, gebruik uit respect voor het milieu, mijn klanten en ook mezelf, natuurlijke kwaliteitsproducten. Met passie en liefde voor de ruimte laat ik een nieuwe energie door uw woning waaien. Als een nieuw seizoen dat begint in je vertrouwde omgeving. Je kan bij mij terecht voor inlichtingen, advies en afwerking van je woning.

Schilderwerken, tadelakt, stucwand en -vloeren, leemfinish, bladgoud, plaatsen van handgemaakte tegels, kaleien...

GDW Security

Pieter De Wilder

Afgestudeerd in Industriële Wetenschappen, 2000

http://www.gdwsecurity.be

Dé regel van de beveiligingssector: Verwacht het onverwachte.

Inbraak, brand, diefstal, ongewenst bezoek… Wilt u die onverwachte zaken onder controle houden? Dat is dé business van GDW Security.

Hotell Me A Tale

Minnen Tom

Afgestudeerd in Hotel, 1999

https://www.hotellmeatale.be/

“Hotell me a tale” Hotel Consultancy richt zich op het adviseren van hotels en B&B’s, met een specialisatie in Revenue Management, Distributie Management en Marketing.

Het doel is de rendabiliteit van de onderneming te verhogen en de loyaliteit van de gast te versterken zodat u zich ten volle kan focussen op uw passie en op wat echt belangrijk is, namelijk uw gast.

iPhoneparts

Nick Degreef

Afgestudeerd in 2002

IPhone en IPad herstellingen allerhande klaar in 30 m
Onderdelen IPhone en IPad

Laser Magic

Davy Van Nieuwenhuys

Afgestudeerd in Industriële Elektriciteit, 2006

http://www.lasermagic.be

Indoor lasershootarena met mogelijkheden voor verjaardagen , teambuildings , schooluitstappen, ...

Pagina's