Boekenverkoop

Meer informatie vindt u in de folder die je met deze link kan downloaden.

De boekenlijsten zijn terug te vinden via deze link.

Sommige cursussen zijn in eigen beheer en enkel te verkrijgen via de school. Een aantal boeken zijn, zolang de voorraad strekt, tevens tweedehands beschikbaar.
In een aantal richtingen is een grafisch rekentoestel vereist. U bent vrij om dit via de school of elders aan te kopen. Voor de bestelling of meer informatie over deze cursussen, tweedehandsboeken en rekentoestellen kan u terecht bij het onthaal van de school.

Volgende tips zullen u alvast helpen bij het online plaatsen van uw bestelling bij Standaard Boekhandel:

  • Voor online bestellingen na 5 augustus rekent Standaard Boekhandel extra administratiekosten aan.
  • Surf naar https://leerling.schoolboekenservice.com en vul rechts de schoolcode in. Vul de schoolcode 2Bp6WUunUUzghkW in en klik op ‘versturen’. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘registreren’. U ontvangt een mail voor de activering van uw account. Eens geactiveerd kan u verder inloggen.
  • Kies het leerjaar en studierichting voor het komende schooljaar en plaats de bestelling. Controleer goed alle gegevens. Opgelet: sommige boeken moeten alleen worden aangekocht door nieuwe leerlingen of heeft u vroeger al aangekocht, dit staat er duidelijk bij vermeld. Boeken die u reeds tweedehands reserveerde, moet u niet meer bestellen bij Standaard Boekhandel. Kijk goed na bovenaan de (online) boekenlijst welk cursusmateriaal verplicht via de school moet worden aangekocht!
  • Betalen kan onmiddellijk met een bankkaart of via overschrijving. Nadat de betaling is uitgevoerd, worden de boeken opgestuurd.
    Betalen kan ook via uitgestelde betaling, nl. eenmalige domiciliëring. Het bedrag wordt dan pas van de rekening gehaald NA levering van het boekenpakket. Voor meer info m.b.t. betalingsmogelijkheden klikt u tijdens het bestelproces op “support” (rechts bovenaan).
  • Indien u vragen heeft over de manier van bestellen of verkeerde boeken bestelde, kan u contact opnemen met de klantendienst via schoolboekenservice@standaardboekhandel.be of telefonisch via het nummer 03800 72 10.
  • Boekenpakketten worden thuis geleverd via Bpost. Het is mogelijk dat u meerdere pakketten ontvangt (afhankelijk van de voorraad van uw bestelde boeken).

Indien u verkeerde boeken ontving, boeken beschadigd zijn, u van studierichting veranderde… neemt u ten laatste binnen de tien werkdagen na levering contact op met de klantendienst (zie hierboven). Zij zullen u vragen om de boeken terug te sturen samen met het retourformulier dat u kan downloaden via hun website. Indien u dit wenst, kan u deze retourzending ook samen met het retourformulier afgeven bij een Standaard Boekhandel in uw buurt.