Restaurant en Keuken (BSO)

Restaurant en Keuken

Tweede graad : 3RK en 4RK

Derde graad : 5RK en 6RK

In de afdeling restaurant en keuken word je praktisch voorbereid op de verschillende functies in de horecasector. Je leert er hoe belangrijk teamgeest is en hoe flexibiliteit echt onmisbaar is. In een ruim aantal stage- en praktijkuren staat de beroepsvaardigheid centraal: gerechten bereiden, stijlvol ontvangen en hoffelijk omgaan met klanten, basisregels van hygiëne en voedselveiligheid, tafelschikken enz.

Maar ook talen komen aan bod, net als bedrijfsbeheer en de harmonie tussen wijnen en gerechten. Dit is een echte praktische opleiding!

2018-2019 3RK 4RK 5RK 6RK
Godsdienst 2 2 2 2
Lichamelijke Opvoeding 2 2 2 2
Project algemene vakken 6 6 4 4
Frans 2 2 2 2
Engels 2 2 2 2
Toegepaste economie 0 0 0 3
Restaurant en Keuken
19 19 17 14
Stage 0 0 4 4
Totaal 33 33 33 33