Restaurant en Keuken (BSO)

Tweede graad : 3 RK en 4 RK

Derde graad : 5 RK en 6 RK

In de afdeling restaurant en keuken word je praktisch voorbereid op de verschillende functies in de horecasector. Je leert er hoe belangrijk teamgeest is en hoe flexibiliteit echt onmisbaar is. In een ruim aantal stage- en praktijkuren staat de beroepsvaardigheid centraal: gerechten bereiden, stijlvol ontvangen en hoffelijk omgaan met klanten, basisregels van hygiëne en voedselveiligheid, tafelschikken enz.

Maar ook talen komen aan bod, net als bedrijfsbeheer en de harmonie tussen wijnen en gerechten. Dit is een echte praktische opleiding!

  3RK 4RK
Vak Uren/week Uren/week
Godsdienst 2 2
Lichamelijke Opvoeding 2 2
Project algemene vakken 6 6
Frans 2 2
Engels 2 2
Toegepaste Informatica 1 1
Restaurant en Keuken
19 19
Totaal 34 34
  5RK 6RK
Vak Uren/week Uren/week
Godsdienst 2 2
Lichamelijke Opvoeding 2 2
Project algemene vakken 4 4
Frans 2 2
Engels 2 2
Toegepaste Economie 3 3
Restaurant en keuken
15 14
Stage 4 5
Totaal 34 34