Luchtzicht Drones

Logo: 

Janssens Tibo

Afgestudeerd in Elektromechanica, 2015

Slogan: 

Hallo! Ik ben Tibo Janssens, student-zelfstandige en zaakvoerder bij Luchtzicht Drones.

Je leest het goed: student én zelfstandige. Ik zit momenteel in mijn 3de jaar elektronica-ict in de PXL te Diepenbeek en zal komende jaren mijn ingenieursstudies verderzetten in Groep T te Leuven. Buiten mijn opleiding spendeer ik mijn tijd in mijn eigen onderneming: Luchtzicht Drones.

Het is allemaal begonnen als een passie voor techniek en luchtvaart, waaruit een zeer boeiende hobby is gegroeid, namelijk radiobestuurde vliegtuigen. De combinatie van jarenlange ervaring in de elektronicawereld en video/fotobewerking zorgt ervoor dat ik kwalitatieve luchtopnames kan realiseren met behulp van drones/RPAS. De dronewereld evolueert zeer snel, maar dit maakt het net extra boeiend!

Ik heb de opleiding RPAS piloot bij Syntra Limburg gevolgd en ben gecertificeerd RPAS piloot. Sinds 2012 ben ik actief in de radiobestuurde modelbouwwereld waardoor ik over veel vliegervaring beschik.

Met onze drone kunnen wij zowel luchtfoto’s (360° panorama is ook mogelijk!) als luchtvideo’s realiseren. Zowel nabewerking van de foto’s als een volledige videomontage is mogelijk. Bovendien is het mogelijk de foto’s op een canvas te laten drukken.