CVO-restaurant Straffe Kaart

 

Beste gasten en culinaire vrienden

Onze cursisten verwelkomen u elke donderdag om 19u in ons didactisch restaurant. Ieder jaar streven we ernaar in onze opleiding om het niveau, de kwaliteit en beleving zo dicht mogelijk te laten aanleunen bij de werkelijkheid van een reëel restaurant.

“De straffe kaart” is een verwijzing naar de ‘Straffe Streek’, het actieplatform van de Streekproducten van Vlaams-Brabant. Meer en meer consumenten maar ook topchefs hebben de weg gevonden naar de streekproducten en als school kunnen we ook hier onze voorbeeldfunctie vorm geven. Dat Vlaams-Brabant rijk is aan streekproducten is vanzelfsprekend. Los van de ecologische voordelen zijn we dan ook trots om heel wat streekproducten en ingrediënten van lokale handelaars te verwerken in onze nieuwe kaart. 

Na reservatie (min. 1 week vooraf) kan u ter plaatse uw eigen keuze maken uit de kaart (zie bijlage onderaan) en u laten verbazen door het talent gekweekt in eigen huis. Indien u speciale dieetvoorkeuren hebt (allergiën of intoleranties), mag u dit vermelden bij de reservatie.

We kijken er alvast naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen. Hartelijke groeten, Manuela, Bart en de cursisten van ‘A la carte’

Openingsdata

Meer info zeer binnenkort
Het MENU vind je terug onderaan deze pagina in PDF-vorm. Smakelijk!

 

Praktisch

‘De straffe kaart’ -restaurant CVO VTI Leuven
Brabançonnestraat 18 - 1ste verdieping, 3000 Leuven - kaart

Openingsuren van het restaurant: 19 u. tot 22.30 u. 

Reservaties enkel telefonisch via het secretariaat van het CVO. Het secretariaat kan u bereiken elke schooldag van 17.30 u. tot 21 u. Tel.: 016 31 97 72

Gelieve te betalen met Bancontact.