Ik wist eerst niet welke school ik zou kiezen om mijn middelbaar te doen. Uiteindelijk heb ik voor het VTI gekozen omdat techniek mij interesseerde en het biedt ook veel mogelijkheden voor de toekomst. In het begin was ik een beetje bang omdat ik van school veranderde maar na de eerste schooldag niet meer, ik zat in een hele toffe klas en ik had hele toffe leerkrachten (en nu nog altijd Smile).

Dit schooljaar zit ik in de richting 2ME (mechanica-elektriciteit). De praktijkvakken zijn heel leuk, eerst hebben we wel wat veel theorie gehad, maar daarna mochten we wel aan ons project beginnen.
Het VTI is een hele leuke school dus ik ben zeker niet van plan om van school te veranderen!

Laura (2MEb)

Nadat we de schoolkeuze hadden doorgegeven was het even bang afwachten. Zowel voor de eerste als voor de tweede keuze stond onze dochter op de reservelijst van de respectievelijke scholen. Dus kwam haar derde schoolkeuze in het vizier: VTI Leuven. Deze school is alles behalve een onbekende voor ons (ikzelf ben oud-leerling , alsook enkele familieleden). Na een bezoek met Laura aan de school was ze helemaal verkocht. Tot op heden heeft ze nog geen seconde spijt gehad van haar keuze.

Wim , vader van Laura (2MEb)