Voeding

Eenvoudige chocoladebereidingen / dessertkoekjes

EENVOUDIGE CHOCOLADEPRODUCTEN

Op het menu van deze opleiding staan onder andere chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade omhulde producten en eenvoudige pralines met vullingen.

In deze module verwerf je technieken chocoladebewerking om eenvoudige producten te bereiden, te verwerken en af te werken. Je leert alles over bewaren en verpakken, rekening houdend met de vereisten op gebied van netheid en hygiëne.

Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at bibendum ipsum, nec mattis lacus. Aenean elit arcu, maximus finibus nibh quis, varius posuere velit. Duis non vehicula ante, vitae rhoncus ante. Integer facilisis odio quis purus fermentum, non congue nibh faucibus. Donec in efficitur massa, sed interdum diam. Integer malesuada orci quis arcu laoreet, vel cursus dui maximus. Pellentesque condimentum dictum arcu sed scelerisque. Vestibulum hendrerit convallis ex et ultrices. Phasellus ullamcorper venenatis ante vitae rhoncus. Curabitur laoreet turpis ac fermentum cursus.

Pagina's

Abonneren op RSS - Voeding